Koken

Goed voedsel is een weldaad! Volg daarom eens een educatieve kookworkshop voor nieuwe inspiratie.

Deelnemer Ria: “Hoi Ellemiek, de kookworkshop was echt een succes, de zorg waarmee jij (en Mariette) alles hebben voorbereid, de informatie over de producten waar ik echt wat aan heb, echt fantastisch! M’n spijsvertering is er ook blij mee, “Ik heb totaal geen last gehad na het proeven van de gerechten. En je hebt een fijne uitstraling en ons op een prettige manier begeleid bij het koken! Dit wilde ik nog even laten weten en ik blijf graag op de hoogte van je toekomstige workshops. Hartelijke groet, Ria”

In de educatieve kookworkshops maak je kennis met natuurvoeding. Wat is het en waarom is het voedzaam? Je kunt kiezen uit diverse thema-workshops. Je werkt met verschillende kooktechnieken en leert ingrediënten kennen waar je het bestaan niet van wist. Je leert hoe je een gebalanceerde, lekkere maaltijd op tafel kunt zetten en krijgt input voor je menuplanning. Je gebruikt verse, biologische & biologisch dynamische producten en je leert welke bewerkingen en bereidingen zacht en heilzaam zijn voor de spijsvertering. Tegelijkertijd laat je de ingrediënten zoveel mogelijk in hun waarde. Dat komt de voedingskracht en de spijsvertering ten goede! We koken & proeven samen. De recepten krijg je mee naar huis. Kom samen of boek het als een team- of bedrijfsuitje. Check de agenda voor data, tijden en prijzen.

Speciaal voor mensen met een dieet is er de dieetkeuken. Leer hoe je toch lekker kunt koken en eten met de ingrediënten die jij wel mag! Neem contact op voor meer informatie.