Kookworkshops 2019

pannetje-roodNIEUWE KOOKWORKSHOPS 2019

SAVE THE DATE ALVAST:

5 oktober 2019 Vegetarisch in balans : nu aanmelden  nog 10 plekken beschikbaar!

17 november 2019 Bakken met Natuurlijk zoet

18 april 2020 Zilt op je bord; Koken met Zeewier

Alle workshops 57,50€ pp in Zeist inclusief uitgebreide proeverij en kookschrift. Zoals je van ons gewend bent! Reserveer je plek via een mail naar: eerlijkekeuken@gmail.com
Meer informatie? Bel Maike Bonthuis: 06-10 40 69 96

5 OKTOBER 2019 VEGETARISCH IN BALANS

Wil jij ook vaker vegetarisch eten? En leren hoe je een lekkere én volwaardige vegetarische maaltijd op tafel tovert? Voor jezelf of je gezin? Doe mee aan onze basiscursusdag ‘Vegetarisch in balans’ op zaterdag 5 oktober a.s. in Zeist!

In de kookworkshop ‘Vegetarisch in balans’ ligt de focus op het bereiden van een lekkere en uitgebalanceerde vegetarische maaltijd, waarin alle belangrijke bouwstoffen zijn verwerkt. En hoe je daarin kunt afwisselen, zodat het niet snel gaat vervelen.

Leer combineren en variëren!
Je leert welke granen en peulvruchten je goed kunt combineren, zodat je verzekerd bent van een optimale hoeveelheid eiwitten in je voeding. En hoe je kunt variëren met allerlei soorten groenten, liefst van het seizoen. Maar ook welke gezonde plantaardige vetten je kunt gebruiken. En met welke andere producten en gerechten je vlees lekker kunt vervangen anders dan met kaas en ei!

We gaan koken in groepjes van twee personen en tot slot gaan we samen aan tafel om de bereide gerechten te proeven. Je gaat naar huis met een mooi kookschrift met recepten en achtergrond informatie.

Meld je aan!
De workshop ‘Vegetarisch in balans’ is op zaterdag 5 oktober van 13.00 – 17.00 uur
in Ontmoetingscentrum ‘Het Binnenbos’, Hoog Kanje 186, Zeist.

Zin om mee te doen? Meld je dan snel aan met een mail naar: eerlijkekeuken@gmail.com
Meer informatie? Bel Maike Bonthuis: 06-10 40 69 96

Hopelijk tot dan!

pannetje-rood EEN |KOOK| WORKSHOP OP MAAT

Koken met een eigen groep op een eigen tijd kan ook! Keuze uit verschillende thema’s. Vegetarisch, Zeewier, Peulvruchten, Natuurlijk Zoet, Koken voor een gezond gewicht.
Of: jouw (di)eetwensen zetten we om in een kookworkshop met heerlijke recepten! Kom met je collega’s, gezin of vriendinnen en kies je thema. Bel voor de mogelijkheden. Ook op locatie.
DE EERLIJKE KEUKEN | een initiatief van  Ellemiek Peek natuurvoedingskundige | Marie-Jeanne Bisscheroux : Bisscheroux voeding & gewicht | Maike Bonthuis : Voedingbewust  | Mariette Houwert – Zuidema : Met voeding.

Algemene voorwaarden Kookstudio De Eerlijke Keuken

Ellemiek Peek  | Zeist |  06 16 10 33 89

dia2