Over mij

Die andere kijk op voeding; we bezien hetzelfde… anders.

Ik ben twee keer in mijn leven afgestudeerd: een keer als jurist (1991) en een keer als natuurvoedingskundige (2014). Mijn eerste studiekeuze heeft mij geleerd analytisch te denken en onderzoek te doen naar de feiten: hoe zit deze situatie in elkaar? Mijn tweede studiekeuze kwam voort uit passie: hoe kies je voeding waar je van opbloeit, die je vitaliteit geeft, die bij je past? Daarover heb ik veel bijgeleerd tijdens de drie-jarige opleiding tot Natuurvoedingskundige aan de Kraaybeekerhof in Driebergen. Ik kijk altijd naar de hele mens; holistisch.

Gevoed en geïnspireerd door Kraaybeekerhof ben ik mijn praktijk voor voedingsinformatie & koken gestart. Ik gebruik mijn opgedane vaardigheden over menskunde, medische basiskennis, voedingsleer, dieetleer, productkunde, kindervoeding en de natuurvoedingskeuken in mijn adviezen en educatieve  kookworkshops.  Voeden en koken zijn doe-woorden. Ik hoop mensen te inspireren om voor zichzelf of hun gezin in beweging te komen op het gebied van voeding. We onderzoeken samen het verband tussen jou, je vraag en je voeding.

Voor mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling ben ik lid van de beroepsvereniging voor natuurvoedingskundigen: de VNVK   en het NIBIG: het Nederlands Instituut voor Belangenbehartiging Integrale Zorg.

Ik ben lid van meerdere intervisie groepen en ik volg nascholingen. Klik hier voor een actueel overzicht.

Tevens ben ik lid van beroepsorganisatie NIBIG:

logo-vnvk-oranje                nibig-logo

kvk inschrijving 6101780