kookworkshops de eerlijke keuken 2021

Onze educatieve kookworkshops hebben een theorie en een praktijk deel. Leren en meteen doen!

Maart 2021: Corona en kookworkshops: onze kookworkshops zijn een ware zintuigelijke sensatie. De geuren, kleuren en smaken van prachtig bereid biologisch voedsel, het samen koken en samen eten is wat onze kookworkshops speciaal maakt.  Dat is wat inspireert. De corona maatregelen maken het lastig om op deze wijze onze workshop beleving aan jullie aan te bieden. Wij wachten op betere tijden waarin wij weer gezamenlijk en ontspannen kunnen genieten van een kookdag.

Zodra we weer kunnen koken, zet ik de agenda op de site. Onze thema’s zijn onder andere verschillende thema’s natuurvoeding. Vegetarisch in balans, Zeewier van zoet tot hartig, Peulvruchten, Natuurlijk Zoet, Koken voor een gezond gewicht, koken met bloemen.

NIEUW THEMA : VEGAN DOOR DE DAG

EEN NOODZAKELIJKE KOOKWORKSHOP ALS JE MEER WIL WETEN OVER DAGELIJKS VEGAN ETEN! HEB JE INTERESSE LAAT HET VAST WETEN MET EEN MAIL NAAR DE EERLIJKE KEUKEN. 

Zin om alvast je contact info achter te laten? Meld je dan aan met een mail naar: eerlijkekeuken@gmail.com
Meer informatie? Bel Ellemiek Peek: 06 16 10 33 89 of Maike Bonthuis: 06-10 40 69 96

 

 

Hopelijk tot dan!

pannetje-rood EEN |KOOKWORKSHOP | OP MAAT

Koken met een eigen groep op een eigen tijd kan ook! 
Of: jouw (di)eetwensen zetten we om in een kookworkshop met heerlijke recepten! Kom met je collega’s, gezin of vriendinnen en kies je thema. Bel voor de mogelijkheden. Ook op locatie.
DE EERLIJKE KEUKEN | een initiatief van  Ellemiek Peek natuurvoedingskundige | Marie-Jeanne Bisscheroux : Bisscheroux voeding & gewicht | Maike Bonthuis : Voedingbewust  | Mariette Houwert – Zuidema : Met voeding.

V2 Algemene voorwaarden Kookstudio De eerlijke keuken

 

Ellemiek Peek  | Zeist |  06 16 10 33 89

dia2

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail