over mij

Die andere kijk op voeding; we bezien hetzelfde… anders.

Ik ben drie keer in mijn leven afgestudeerd: een keer als jurist (1991), een keer als natuurvoedingskundige (2014) en een keer als gewichtsconsulent (2019). Mijn eerste studiekeuze heeft mij geleerd analytisch te denken en onderzoek te doen naar de feiten: hoe zit deze situatie in elkaar? Mijn tweede studiekeuze kwam voort uit passie: hoe kies je voeding waar je van opbloeit, die je vitaliteit geeft, die bij je past? Daarover heb ik veel bijgeleerd tijdens de drie-jarige opleiding tot Natuurvoedingskundige aan de Kraaybeekerhof in Driebergen. Mijn derde opleiding heeft mij geleerd dat afvallen een heel persoonlijke weg is die geduld en bewustwording vraagt. Ik kijk altijd naar de hele mens; holistisch.

Gevoed en geïnspireerd door Kraaybeekerhof ben ik mijn praktijk voor voedingsinformatie, koken & gezond gewicht gestart. Ik gebruik mijn opgedane vaardigheden over coaching, gewichtsverlies, menskunde, medische basiskennis, voedingsleer, dieetleer, productkunde, kindervoeding en de natuurvoedingskeuken in mijn adviezen en educatieve  kookworkshops.  Voeden, koken en afvallen zijn doe-woorden. Ik hoop mensen te inspireren om voor zichzelf of hun gezin in beweging te komen op het gebied van voeding. We onderzoeken samen het verband tussen jou, je vraag en je voeding.

Voor mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling ben ik lid van de beroepsverenigingen  VNVK   Vereniging van Natuurvoedingskundigen, NIBIG  Nederlands Instituut voor Belangenbehartiging Integrale Zorg en BGN Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland.

Ik ben lid van meerdere intervisie groepen en ik volg nascholingen. Klik hier voor een actueel overzicht.

 

logo-vnvk-oranje                nibig-logo           

 

 

KvK inschrijving 6101780

BGN Lidnummer 5401