advies

In mijn zelfstandige praktijk in Zeist coach ik mensen met vragen over passende voeding. Het opfrissen van jouw huidige voedingspatroon kan helpen je vitaler te voelen. Lukt het om de juiste keuzes te maken? Ben je verdwaald of onzeker over wat goede voeding is voor jou en of je gezin? Duurzaam, vegetarisch, veganistisch; heb jij het overzicht nog? Wil je gewicht verliezen op een duurzame manier,  of heb je verteringsproblemen zoals allergieën, prikkelbare darmen, diabetes of andere klachten waar je graag met voeding iets aan zou willen verbeteren?  Wat is jouw verhaal?

Want: Goed eten en bewegen leidt tot een blij en energiek gevoel. Daar kan ik je bij helpen. Je zit dan lekkerder in je vel en dat straal je uit. Je straalt, letterlijk. Je huid glimt en je hebt zin om aan de dag te beginnen.

We onderzoeken of het huidige voedingspatroon voldoende past bij jouw levensfase, beweegpatroon, het type mens of je klachten. Samen kijken we – aan de hand van jouw voedingsdagboek – naar de aanwezige bouwstoffen, vezels, vitaminen, mineralen en vochtinname. Energie maken en gebruiken doet ieder lichaam op haar eigen wijze. Door die eigenheid te definiëren en te ondersteunen met passende voeding neemt de balans in het lichaam toe. Energie gaat weer stromen, plezier en levenslust nemen toe.

Telefoon: 06 16 10 33 89 :  op dinsdag ochtend houd ik telefonisch spreekuur tussen 9 en 10 uur. Dan heb ik tijd voor een korte kennismaking of een snelle vraag. Ben ik niet bereikbaar, stuur dan een email naar ellemiekpeek@gmail.com

Ook houd ik praktijk bij Het Kindertherapeuticum in Zeist. Voor ondersteuning van kinderen en gezinnen.

Een keer per maand ben ik op dinsdagmiddag aanwezig op  Huisartspraktijk Van Kessel in Zeist.

www.kindertherapeuticum.nl/hoe-we-werken/natuurvoedingstherapie/